اخبار انجمن‌ها

فایل PDF

بسمه تعالی
موضوع: معرفی مختصر سازمان جهانی آموزش علوم و تکنولوژی
The International Organization for Science and Technology Education: IOSTE in brief
• تشکیل منطقه 22 کشور واقع در شمال، جنوب، غرب و شرق ایران، بویژه کشورهای واقع در حاشیه کاسپین سی و پرشین گلف به منظور تشویق ارتباطات علمی، اندیشه ورزی، و پژوهش و آموزش با سمت و سوی تعمیم مفاهیم علوم رشته های مختلف به جامعه
• آمادگی شرکت انجمن مدیریت آموزشی در تهیه تفاهم نامه رهبری بهبود کیفیت آموزش و یادگیری مفاهیم رشته های علمی با مشارکت بین سازمانی داخلی و منطقه ای بویژه انجمن های علمی و سرانجام
• برخورداری از نظرات سازمان‌های ذیربط آموزش و پژوهشی در مشارکت و جمع افزایی تأثیرات تعلیم و تربیتی رهبری و مدیریت پژوهش، آموزش و یادگیری مفاهیم رشته¬های علمی، در ایران و کشورهای منطقه از منظر همکاری بین کشورهای منطقه

سازمان بین المللی آموزش علوم و فناوری
سازمان جهانی آموزش علوم و تکنولوژی در سال 1358 ش (۱۹۷۹م) با هدف تشویق گفتگوی علمی، اندیشه ورزی و تحقیق در آموزش علوم و تکنولوژی به عنوان بخش اساسی آموزش عمومی مردم همه ملل تأسیس شد. انجمن مدیریت آموزشی ایران از سال 1999 در هیئت مدیره آن برای اتخاذ تصمیم در بهبود ارتباطات پژوهشی، آموزشی و بین المللی مشارکت داشته است. هیئت مدیره سازمان مرکب از نمایندگان 14 منطقه سازمان در جهان است که بطور معمول هر دو سال یکبار برای فراهم آوردن موجبات تبادل نظر و همکاری عالمانه سیمپوزیم بین المللی برگذار می نماید. هم اکنون محققان، سیاست گذاران، مربیان و استادان علوم مختلف از بیش از 100 کشور عضو آن می باشند و به نحوۀ کمک علوم و تکنولوژی در پاسخ به ملاحظات، نیازها و مسایل روز در آموزش علوم و تکنولوژی می پردازند.


انجمن مدیریت آموزشی ایران در ده سال گذشته نظر به مشترکات بسیار تاریخی/فرهنگی/ علمی/آموزشی، پژوهشی و تکنولوژی آموزشی با کشورهای همسایه و خاور میانه بتدریج موفق به ایجاد: 1- منطقه کشورهای غرب آسیا و عربی، 2- منطقه کشورهای حاشیه خلیج فارس (پرشین گلف) و اکنون 3- منطقه کشورهای شمال غرب آسیا، و کشورهای حاشیه دریای کاسپین (مازندران) و خلیج فارس (پرشین گلف) در سال 2021 شده است.


منطقه اخیر مرکب از 22 کشور ایران، آذربایجان، ازبکستان، افغانستان، ارمنستان، اردن، امارات عربی، بحرین، بلاروس، کویت، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، جورجیا، سوریه، عراق، عربستان، عمان، فدراسیون روسیه، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، یمن است. انجمن مدیریت آموزشی ایران مدیریت و رهبری این منطقه را که به خاطر بیشترین تعداد کشور در بین 14 منطقه سازمان در این منطقه رتبه اول را از آن خود کرده است، به عهده دارد


نظر به کسب افتخار ریاست بزرگترین منطقه جهانی در آموزش علوم و تکنولوژی و با توجه به برخورداری ریاست انجمن از دریافت جوایز بین المللی از بنیاد مارکوییز در حرفه رهبری و مدیریت در چهارسال متوالی بویژه سال2021 به عنوان برگزیده تلاشگر در زمره سه در صد مشاهیر جهان در خدمت به توسعه حرفه مدیریت و رهبری، انجمن مدیریت آموزشی ایران افتخار دارد که بتواند از این فرصت مغتنم استفاده کرده و فرصت خوبی در اختیار سازمان های مسئوول و مرتبط با آموزش علوم و تکنولوژی برای تبادلات علمی، تکنولوژیکی در تحقیق و آموزش علوم مختلف قرار دهد تا با همکاری سازمان¬های ذیربط موجبات همکاری بین سازمان‌های آموزشی و پژوهشی کشور و منطقه را برای برگزاری کارگاه های تهیه مقالات علمی/پژوهشی، تولید مقالات، اخذ پذیرش برای ارائه مقالات، و بالاخره تشکیل همایش¬های منطقه ای و بین المللی در ارتباط با گفتگوی علمی، اندیشه¬ورزی و تحقیق در آموزش علوم و تکنولوژی به عنوان بخش اساسی آموزش عمومی مردم و افزایش کیفیت آموزش و یادگیری مفاهیم علوم و تکنولوژی فراهم نماید. همچنین امیدوار است با ایجاد یکپارچگی و وحدت در تلاش های کشورهای این منطقه در آموزش و پژوهش موجبات یکپارچگی و هم افزایی تأثیرات بهبود کیفیت در کشور و منطقه فراهم نماید.


سازمان های مسئوول و مرتبط با پژوهش و آموزش علوم و تکنولوژی می توانند از این فرصت مغتنم برای تبادلات علمی، تکنولوژیکی در تحقیق و آموزش علوم مختلف و راه اندازی رشته¬های تحصیلی بین کشوری در منطقه استفاده نمایند. انجمن مدیریت آموزشی ایران آماده همکاری برای شرکت درکارگاه ¬تهیه مقالات علمی/پژوهشی، تولید مقالات، اخذ پذیرش برای ارائه مقاله، و بالاخره تشکیل همایش های منطقه ای و بین المللی در ارتباط با تعامل و گفتگو درباره افزایش کیفیت آموزش و یادگیری مفاهیم علوم و تکنولوژی می باشد.
انجمن مدیریت آموزشی ایران آماده انعقاد تفاهم¬نامه با سایر انجمن‌های علمی کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فرهنگ، دانشگاه¬ها، وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان، و سازمان‌های دیگری چون پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی، ادارات کل روابط بین الملل دانشگاه ها، برای ارتباطات پژوهشی و آموزشی با کشورهای منطقه و بویژه شرکت در سیمپوزیوم 2022 کشور برزیل در آموزش علوم و تکنولوژی در دروس تخصصی رشته های گوناگون علمی و علوم انسانی می باشد.
انجمن مدیریت آموزشی بویژه مایل است با همکاری سایر انجمن ها برای طراحی و راه اندازی دوره¬های تحصیلی مشترک مقاطع ارشد و دکتری بین کشورهای این منطقه و تبادل دانشجو، استاد و صدور مدارک مشترک تحصیلی و راه اندازی مجلات علمی پژوهشی در این منطقه همکاری و اقدام نماید.


عضویت ریاست انجمن مدیریت آموزشی ایران به عنوان عضو هیئت مدیره، معاون و رئیس کمیته علمی سازمان از نهمین سیمپوزیوم آموزش علوم و تکنولوژی برای "توسعه پایداردر جهان در حال تغییر و متنوع (1999)" در آفریقای جنوبی آغاز شد. در ده سال گذشته انجمن مدیریت آموزشی از آغاز تأسیس خود به سال 2010 با حضور بیش از 15 ارائه دهنده مقاله در سیمپوزیوم¬های مختلف سازمان جهانی آموزش علوم و تکنولوژی همکاری داشته و فرصت خوبی برای شرکت ارائه دهندگان مقالات در آموزش علوم مختلف و تکنولوژی در اختیار ارباب آموزش علوم، تکنولوژی و قلم فراهم ساخته است. انجمن مدیریت آموزشی ایران در پایان سال 1399 (2021) با ارائه مقاله برای سخنرانی رتبه هشتم را در بین کشورهای مشارکت جو در نوزدهمین سیمپوزیوم مجازی در کره جنوبی کسب کرده است.
اکنون انجمن مدیریت آموزشی ایران به همکاری سازمان¬های علمی کشور و مشارکت محققان امید بسته تا با هنمکاری با انجمن ایران بتواند در سیمپوزیوم سال 2021 در برزیل مقام اول جهان را برای کشور کسب نماید. سوابق شامل موضوعات، سال و کشور برگذار کننده 19 اجلاس گذشته سازمان جهانی آموزش علوم و تکنولوژی در جدول 1 آمده است.
خواهشمند است جهت تدوین تفاهم نامه همکاری به منظور استفاده از امکانات برای شرکت در سیمپوزیوم جهانی آموزش علوم و تکنولوژی که در سال 2022 در برزیل تشکیل خواهد شد و نیز ارتباطات با 22 کشور منطقه برای راه اندازی کارگاه های آموزشی، پژوهشی علوم مختلف، همایش ها و تشکیل دوره های تحصیلی تکمیلی مشترک منطقه ای در سطح کارشناسی ارشد و دکتری و نیز تبادل دانشجو و استاد در آموزش علوم و تکنولوژی برای هر نوع همفکری، نوآوری و راهنمایی با ایمیل و تلفن مدیر روابط عمومی انجمن تماس حاصل فرمایید.
محمدرضا بهرنگی
رئیس انجمن مدیریت آموزشی ایران
آدرس تماس: Email: Ahoo_morvarid@yahoo.com
Phone: 09127715155 و www.ieaa.ir